torsdag 26 februari 2009

Amir Heidari -Förare


Amir, född 1980 började racingen 2005 där han lärde känna de andra förarna under licenskursen. Amir satsar allt ute på banan och har en förmåga att sätta riktigt snabba varv när allting stämmer för honom. Amir kommer till stor del ha ansvaret för ekonomin i teamet under säsongen. Utöver Endurance kommer han även att köra några race i Rookie 1000.

Peter Karlsson (Bagarn) -chefsmekaniker


Bagarn är den i teamet med absolut störst erfarenhet. Med meriter som mekaniker på VM-nivå inom Endurance ser vi honom som en oerhörd tillgång i depån under tävlingarna. Med Bagarn som chef i depån räknar vi med ett antal gratisplaceringar i resultatlistan.

måndag 23 februari 2009

E-racing

E-racing håller teamet med delar och tillbehör under säsongen. Väldigt bra produkter till konkurrenskraftiga priser. Hälsa från teamet för ett bra pris.

Magnus Sund -Förare



Mange, född 1977 är teamets mest rutinerade förare, med erfarenhet av racingen ända sedan 2001. Även teamets snabbaste förare i dagens läge.

Utöver förarrollen är han även en duktig mc-mekaniker och svetsare, vilket i mörkare tider kan vara en väldigt användbar talang inom racing.

Mange kommer i huvudsak att satsa på Endurance säsongen 2009.


Mer info kommer...

söndag 22 februari 2009

Teknik och Fritid.

Tillhandahåller profilkläder, dekaler och annan dekor åt teamet. Företagets huvudsakliga syssla är försäljning och service av mopeder och fyrhjulingar.

Carl Ericsson -Förare


Calle, född 1983 har varit aktiv sedan 2005 då han tog licensen för RR. Träffade då även på både Amir och Mange på licenskursen. Amir som deltagare och Mange som instruktör. Sköter i teamet mycket av det grafiska arbetet på cyklar samt kringutrustning och sköter arbetet med blogg osv.

Kan inte stoltsera med att vara snabbast i teamet men är desto stoltare över att aldrig behövt smaka på asfalten... än...
Calle kommer även att köra Rookie 1000 med nummer nio på cykeln. Kör utöver teamets cykel sin egen Yamaha R1.

torsdag 19 februari 2009

TVR's Blogg uppe!

Så, äntligen har tid funnits för att få upp bloggen. Istället för en traditionell team-site så kommer vi sköta det i bloggform den här säsongen. Dels är det mer kostnadseffektivt, dels så blir det betydligt enklare att kunna uppdatera den fortlöpande under säsongen. Information kommer att dyka upp här inom de närmaste veckorna. Väl mött!
//TVR, genom Calle.