onsdag 29 april 2009

Säsongspremiär!

Stora delar av teamet samlades på onsdagseftermiddagen i Karlskoga för invigning av säsongen. Vädret var med oss och inte en droppe regn föll, även om det såg lite mörkt ut tidigare under dagen. Syftet med onsdagens träning var mest att lära känna cyklarna och hitta någon form av grundinställning som passade däcken. Det gick skapligt och huvudmålet att hålla sig på hjulen inför helgen i Anderstorp hölls under hela dagen. Farten var väll under all kritik för alla tre förare, men det skall putsas ordentligt på under fredagen då det kommer vara en heldagsträning i Anderstorp. Nyheter kommer fortlöpande så länge det finns internetaccess vid banan. Äntligen är det igång!

tisdag 21 april 2009

Fagersjö Racing!


Vi kan med stor glädje presentera Karl-Axel Engquist och Fagersjö Racing som ny samarbetspartner. Fagersjö är ett välkänt begrepp inom Endurance racing främst som VM-team, men även som en profil inom svensk racing, där ”Kalle” i ett antal år har hjälpt olika team och förare att nå sina mål. Fagersjö bidrar bl.a. med en del specialdelar för Endurance så som tankanordning och specialtank till cykeln.

Kumla Däck/Bridgestone

Teamet kommer i år att köra på Bridgestone. Däck är i särklass den största utgiften så vi är därför väldigt glada över den hjälp vi får från Kumla Däck som levererar de bridgestonedäck vi behöver, till ett väldigt konkurrenskraftigt pris.

Motor Wallin

Motor Wallin är en återkommande partner som funnits med inom teamet under ett antal år. Motor Wallin levererar reservdelar och verkstadstillbehör till bilar. Vi kommer i år att få vår Castrol motorolja därifrån.